93 867 45 11 hola@baobab-cm.cat

EL CENTRE

Baobab neix el setembre del  2013 de la mà d'un equip de professionals del món de la salut i l'educació que hem unit la nostra professionalitat i experiència per tal de poder oferir una atenció integral, especialitzada i de qualitat a infants, adolescents i adults.
 
Us oferim atenció individualitzada i treball en equip, així com coordinacions amb centres educatius, equips mèdics i/o d'altres professionals, depenent de cada cas.
 

》Els nostres serveis

Fisioteràpia pediàtrica
Logopèdia
Neuropsicologia
Optometria i Teràpia visual
Pedagogia
Psicologia

》Com treballem

​En el cas dels infants, fem una primera vista amb els pares on parlem del què els preocupa, així com del desenvolupament del nen o adolescent.
Després iniciem un procés de valoració que ens ajudarà a detectar quines són les dificultats que estan interferint en la vida de l'infant.  Els resultats d'aquesta valoració s'inclouen en un informe de diagnòstic que entreguem als pares en una visita de devolució en la que expliquem el que s'ha detectat.
Tot seguit determinem uns ojectius de treball i elaborem un pla d'intervenció individualitzat.
Les sessions de treball són d'una hora i la periodicitat és variable, depenent de cada situació. ​
 
En el cas dels adults, fem una primera visita on es recull la necessitat de la persona i s'estableixen uns objectius terapèutics.  Determinem també quina serà la periodicitat de les sessions, d'una hora cada una d'elles.
Baobab. Sant Celoni